Winkelwagen

geen items
Totaal:
€ 0,00
Over ons

Al ruim 20 jaar is More-Office allesvoorjekantoor.nl hét adres voor kantoorartikelen en -machines, kantoormeubilair, relatiegeschenken en postzaken.

More-Office levert voornamelijk aan bedrijven en instellingen. De meeste klanten zijn gevestigd in het Groene Hart, maar wij leveren ruim 20.000 artikelen binnen 24 uur door heel Nederland en België.

 

Met onze snelle en complete leveringen hoeft u echt nooit meer mis te grijpen!

Naast de bekende A-merken als Leitz, HP, Durable, Brother, Kyocera etc. leveren wij tevens een uitgebalanceerd assortiment aan huismerk producten onder de naam Quantore.

Waarom bestellen bij More-Office allesvoorjekantoor.nl?

- Bijna 20.000 artikelen uit voorraad leverbaar
- Snelle en complete leveringen
- Ruim assortiment milieuvriendelijke producten
- Geen minimale orderwaarde en lage franco grens.
- Vakkundige klantenservice staat altijd voor je klaar
- Alles voor je kantoor, kantine en postkamer!

                                                                             

Bij More-Office allesvoorjekantoor.nl vind je alles onder één dak: van paperclip tot complete werkplek!
Naast kantoorartikelen, toner- en inktcartridges en kantoor- en kopieerpapier levert More-Office allesvoorjeklantoor.nl ook een uitgebreid assortiment duurzame producten en facilitaire en catering producten. In onze adviserende rol helpen we je processen te stroomlijnen en verbeteren, terwijl de totale kosten lager worden. Inkopen bij één centraal punt zorgt voor kosten- besparingen.
 

Bijj More-Office allesvoorjekantoor.nl ben je verzekerd van de hulp van een deskundig team bij het implementeren van oplossingen die het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf. Wil je meer weten of kan je een bepaald product niet vinden, neemt u dan contact op met onze klantenservice op 0172-494549 of via het online contactformulier.